Plexamid Tent

(1 kundeanmeldelse)

$575.00

Sed viverra tellus in hac habitasse platea dictumst. In nisl nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor. Platea dictumst vestibulum rhoncus est. Nulla posuere sollicitudin aliquam ultrices. Enim sit amet venenatis urna cursus eget nunc scelerisque viverra.

Free shipping on orders over $50!

 • Check Mark Satisfaction Guaranteed
 • Check Mark No Hassle Refunds
 • Check Mark Secure Payments
GUARANTEED SAFE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • PayPal
Kategori:

VVS-SERVICE - AALBORG, SVENSTRUP, RINGSTED OG BIRKERØD

Vi har lige siden virksomhedens spæde start i 1993 haft vokseværk og derfor kan vi i dag, fra vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Ringsted og Birkerød, tilbyde at løse VVS-opgaver i hele Danmark. Som kunde hos Uggerly Installation kan du altid være sikker på, at din VVS-opgave udføres af engagerede, dygtige montører. Du kan derfor altid forvente at være i trygge hænder hos os. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og faktisk, har hele tre medarbejdere modtaget Dronningens Fortjenstmedalje for lang og tro tjeneste. Det er derfor ikke bare ord, når vi siger, at én af grundstenene i vores virksomhed er at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere.

EFFEKTIV OG ERFAREN VVS-MONTØR

Har du opgaven, har vi evnerne. Vi løser alle former for VVS-opgaver inden for både fagentreprise, storentreprise og teknikentreprise. Vores dygtige, erfarne montører står altid klar til at rådgive dig om den løsning, der passer til netop dine behov, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål vedrørende opgaven. Når du vælger Uggerly Installation som partner på din VVS-opgave, tager vi dig med gennem hele processen og forklarer, hvad der skal gøres, og hvorfor det er nødvendigt.

GOD SERVICE OG GODE PRISER

Som kunde hos Uggerly Installation vil du aldrig modtage ekstra regninger eller blive pålagt ekstra gebyrer efter afsluttet opgave. Vores dygtige og imødekommende montører løser din VVS-opgave effektivt og altid til aftalt tid – og til gode priser.

Vægt 0.433 kg
Størrelse 91 × 157 × 122 cm

1 anmeldelse af Plexamid Tent

 1. admin

  Nice!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.