ELEKTRIKER OG EL-INSTALLATØR - AALBORG, BIRKERØD, RINGSTED OG BALLERUP.

Vi har kapaciteten og kompetencerne til at hjælpe dig med alle former for el-opgaver – både til privat og erhverv. Vi står altid klar til at løse din opgave, uanset om det drejer sig om små svagstrømsanlæg eller store komplekse højspændingsinstallationer. Som kunde hos Uggerly Installation vil du altid blive mødt af en imødekommende, professionel elinstallatør, der vil sætte dig ind i, hvordan opgaven bliver udført, hvor lang tid det tager, og hvad det vil koste.

ERFAREN INSTALLATØR

Som kunde hos Uggerly Installation kan du altid være sikker på at være i trygge hænder. Vores dygtige, erfarne elektrikere og installatører sørger altid for at finde den løsning, der passer til netop dine behov, og hos os vil du aldrig modtage ekstra regninger eller blive pålagt ekstra gebyrer efter endt opgave. Fra vores afdelinger i Aalborg, Birkerød, Ringsted og Ballerup løser vores dygtige installatører og elektrikere opgaver i hele Danmark.

KOMPETENCER

Vi har kompetencerne og kapaciteten til at løse alle former for el-opgaver. Vores dygtige elektrikere i Aalborg, Ringsted, Birkerød og Svenstrup klarer alt fra opsætning af energikilder i hjemmet til solcelleinstallering.

DØGNVAGT

Har du en el-opgave, der skal udføres? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave alle timer i døgnet! Ring til vores døgnvagt på tlf. 98 13 88 88

Similar Posts