DANSK LÆKAGESPORING – TERMOGRAFI A/S

I mere end 30 år har vi lavet sporing på el-gulvarmekabler og forskellige typer af rør og rørsystemer. Med vores højteknologiske udstyr kan vi nemt og effektivt opdage fejl og utætheder, hvilket under en reparation kan minimere skaderne på dit gulv. Vi oplever stadig, at mange gulve bliver unødvendigt beskadiget af skadesbehandlere eller taksatorer, der ikke er opmærksomme på, at vi kan hjælpe. Med det rigtige udstyr kan fejlen nemt og med stor nøjagtighed lokaliseres. Derved undgås en unødvendig ødelæggelse af gulvet, og gulvet kan lettere reetableres som det var før.

Vi beskæftiger os bl.a. med følgene områder:

 reparation af el-gulvvarme
 lækagesporing med sporgas i skjulte rør
 termografering af el-tavler, centralvarmeanlæg og bygninger
 optagning af klinker og fliser ved reparation af gulvvarmesystemer

BRED BRANCHEERFARING

Vores dygtige, erfarne medarbejdere er altid klar til at rykke ud og udføre termografering eller reparationer – hurtigt og effektivt.

Vi håndterer dagligt forskellige opgaver for vores kunder rundt om i landet. Vores kunder inkluderer bl.a. forsikringsfirmaer, byggefirmaer, entreprenører, fjernvarmekraftværker, kommuner, boligforeninger, el – og VVS-installatører samt mange flere.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi besøger gerne din virksomhed for en demonstration og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud på en komplet termografering.

Janni Søgaard
Servicechef

js@termografi.dk

js@termografi.dk
Michael Christensen
Termografioperatør

mch@termografi.dk

mch@termografi.dk